Havnen

Marinaen modtager igen sejlere. / Marina ist wieder auf.

På østkysten af Als anløber man dejlige Mommark Marina.

Marinaen har været hårdt ramt af stormfloden i oktober 2023. Havnen er åben for anløb, dog med en smule ændringer i indsejlingen. Vi har ikke kunnet få uddybningstilladelse før 1. August 2024, så frem til da er dybden i indsejlingen desværre kun 2,3 meter ved normal daglig vande.. Vi har opsat tydelige afmærkninger for sejlrute.

Mommark Marina tilbyder sine gæster en nyere 3 stjernet servicebygning, med toilet, bad og køkken/opholdsrum. Der er etableret grill pladser, med skøn udsigt udover marinaen. Marinaen har sit eget røgeri og sin egen lille Bistro, som udover dansk is og pølser, også byder på et udvalg af kød og fiskeretter. Fra Bistroen er der direkte udsigt til Marinaen, og den tilhørende private badestrand som er „Blå Flag strand“. Marinaen er hjem-sted for 3 erhvervsfiskere, der med deres fiskekuttere understreger det maritime, når de kommer i havn med friskfanget fisk, som de sælger direkte fra kutteren.

Dybder: indsejlingen er 2,5 meter frem til start august, hvor der igen uddybes til 3,0 meter., Havnebassinet er fra 2,5 til 5 meter dybt.

Omgivelsen

Lige i nærheden af Marinaen er der direkte busforbindelser til Sønderborg. Har man lyst til at vandre en tur, er Marinaen omkranset af skøn natur, med vandrestier. Mommark Marina er en rigtig hyggelig lille perle, som bestemt er et besøg værd.

Generelle informationer

Priser

0-9 m DKK 165,00
9-12 m DKK 185,00
12-14 m DKK 205,00
14-16 m DKK 225,00

inkl. 4 Personen / jede weitere Person DKK 35,00

Katamaran/Trimaran dobbelt pris / Dobbelter preiss.

Incl. 4 personer / kr. 35,00 pr. ekstra person.

Strøm / Strohm   DKK 20,00

Seneste afsejling er kl. 12:00. Ellers registreres påny. Timepris kr. 25,- aftales evt. med Havnemesteren.